Ritos Kantanavičiūtės daktaro disertacijos „Interprofesinė pagalba ankstyvojo amžiaus mikčiojančiam vaikui ir jo šeimai, taikant multidimencinę intervenciją“ recenzija - Gudonis, Vytautas; Kaffemanienė, Irena (Pedagogika, 2018)