Vingos Rakauskienės daktaro disertacijos „Vyresniųjų klasių mokinių fizinio aktyvumo skatinimas, taikant edukacinį konsultavimą mokykloje“ recenzija - Gudonis, Vytautas; Malinauskas, Romualdas (Pedagogika, 2014)